مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به عنوان خیانت در امانت

با سلام. من ساکن اصفهان هستم. بنده به عنوان حمل و نقل کالا از چین در حال فعالیت هستم. یکی از مشتریان ادعا میکند مقداری کالا به ادرس دفتر شنزن ارسال کرده و اما ما باری با مشخصاتی که میگند دریافت نکردیم. ایشان هیچ گونه رسیدی موقعه تحویل کالا به دفتر شنزن دریافت نکردند و فقط ادعا میکند بسته ای ارسال کرده و برای ادعای خود فقط کد رهگیری پستی رو ارائه میکنه که مشخص نیست این بسته داخلش چی بوده و ما هم نمیدونیم. اکنون ایشان در شهر کرمان شکایت کرده از بنده به عنوان مجهول المکان. بنده در مراحل رسیدگی به پرونده در سامانه ثنا این موارد رو دیدم برای خودم:
دستور قضایی مبنی بر احضار متهم از طريق نشر آگهی در تاریخ 1398/10/09 صادر گردید.
بنده خبر نداشتم ایشون شکایت کرده در حالی که اظهارنامه ای در شهریور ماه با عنوان تحویل کالا های امانی به ادرس بنده ارسال کردند که مشخصه ایشون ادرس من رو داشته ولی توی شکایت به صورت مجهول المکان اقدام کردند که نمیدونم چرا. حالا در سامانه ثنا روند پرونده این چنین شده:
-دستور قضایی مبنی بر احضار متهم از طريق نشر آگهی در تاریخ 1398/10/09 صادر گردید 5- در تاریخ 1398/10/18 وقت نظارت به لحاظ ضرورت استعلام تجدید و برای تاریخ 1398/12/12 تعیین گردید 6-ابلاغیه شماره .......... مورخ 1398/10/18 مربوط به (بنده) در تاریخ 1398/10/19 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد 7-نسبت به شکایات (شاکی) علیه (بنده) مبنی بر تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و تحصيل مال يا وجه يا منفعت و يا امتياز مالي از طريق استفاده غيرمجاز از سيستم رايانه اي و خيانت در امانت طی شماره ........... مورخ 1398/12/15 قرار نهایی صادر شد 8-در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره ........... مورخ 1398/12/26 صادر گردید 9-ابلاغیه شماره............ مورخ 1399/01/18 مربوط به (شاکی) در تاریخ 1399/01/18 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد 10-ابلاغیه شماره ............... مورخ 1399/01/18 مربوط به (شاکی) در تاریخ 1399/01/18 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد 11-ابلاغیه مورخ 1399/01/18 جهت ابلاغ دادنامه شماره ....... مورخ 1398/12/15 برای (شاکی) صادر شد
حالا سوالات من 1-با توجه به اینکه من در هیچ جلسه ای شرکت نکردم چون خبر نداشتم اگر کار به دادگاه بکشه محل دادگاه کجاست؟ کرمان شهر شاکی یا اصفهان شهر من که متهم هستم؟
2- با توجه به اینکه ایشان نه قراردادی با ما دارد نه رسیدی مبنی بر اینکه چه چیزی تحویل داده و نه هیچ هزینه ای به ما واریز نکرده ایا چنین ادعائی را میتواند بکند که ما خیانت در امانت کردیم؟
3- ایا با توجه به این شرایط دادگاهی تشکیل میشه که من بتونم از خودم دفاع کنم یا خودشون میبرن و میدوزن؟
4- چرا در سامانه ثنا اخرین ابلاغ فقط به شاکی ایجاد شده؟ چرا ابلاغی برای من ایجاد نشده؟ ایا ممکنه من منع تعقیب شدم؟ یا دلیل دیگه ای داره که ابلاغیه فقط به شاکی ایجاد شده؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام اولا:
شما نوشته بودید که کیفرخواست صادرشده است وبه شما ابلاغ گردیده پس در مرحله دادسرقرارمجرمیت برای شما صادرشده است .دوما:اگر شما در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید و آدرس داده باشید که صدالبته داده اید پس نمی تواند مجهول المکان شکایت علیه شما ثبت شده باشد.ثالثا:دادگاهی صالح به رسیدگیست که جرم درآنجا واقع شده باشد.

پرسشگر :

ممنون از پاسختون. من بعد از شکایت شاکی در سامانه ثنا ثبت نام کردم. حدود یک ماه پیش ثبت نام کردم. ولی شکایت برج 10 انجام شده. به خاطر همین مجهول المکان زده. البته خود شاکی ادرسم رو داشته قبل شکایت و سندش هم اینه که اظهارنامه ارسال کرد قبل از شکایت به ادرس من. حالا اخرش من که اصفهان هستم و شاکی کرمان هست، نتیجه چی میشه دادگاه کجا برگزار میشه؟ ایا اگر کرمان برگزار بشه من میتونم درخواست بدم بگم اصفهان دادگاه برگزار بشه؟
الان بعد از یک ماه از ثبت نامم در ثنا توی قسمت خلاصه پرونده اخرین موارد یک شماره ابلاغ رو فقط به شاکی و وکیل شاکی ابلاغ کردند.واسه من ابلاغ نزدند چرا؟ ببینید:
8-در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره ........... مورخ 1398/12/26 صادر گردید.
9-ابلاغیه شماره............ مورخ 1399/01/18 مربوط به (شاکی) در تاریخ 1399/01/18 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
10-ابلاغیه شماره ............... مورخ 1399/01/18 مربوط به (وکیل شاکی) در تاریخ 1399/01/18 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
11-ابلاغیه مورخ 1399/01/18 جهت ابلاغ دادنامه شماره ....... مورخ 1398/12/15 برای (شاکی) صادر شد

فقط برای شاکی و وکیل شاکی ابلاغیه زده چرا؟

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

علیه شما حکم صادر شده است
در اسرع وقت به همراه تأمین مناسب جهت جلوگیری از بازداشت خود به دادگاه صادرکننده رأی مراجعه نمایید
قسمت ابلاغ الکترونیک قضایی در سامانه ثنا را بازدید کنید تا حکم را ملاحظه کنید
در مهلت قانونی نسبت به حکم اعتراض کنید

موضوع را جدی بگیرید

پیشنهاد می کنم با یکی از همکاران وکیل در تماس مستقیم باشید

پیروز باشید

محمد راجی

جناب آقای محمد راجی :

وقتی در سامانه ثنا مینویسه کیفرخواست صادر شده مطمئنا شکایت شاکی در دادسرا پذیرفته شده ولی دلیل محکومیت شما نیست و پرونده به دادگاه کیفری ارسال و وقت رسیدگی تعیین میشه میتونید از خودتون دفاع کنید.یا وکیل بگیرید