مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه ویلایی با پیش خرید دو واحد اپارتمان

باسلام .
یک منزل ویلایی مادرم داردکه 4دانگ به نام خودش و دو دانگ به نام پدرم بوده که الان پدرم فوت کرده به نام ورثه (فرزندان وهمسرشده ) حالا بارضایت همه ورثه قراراست این ملک ویلایی فروخته شو دبه خریدار،و خریداربه ازای پرداخت وجه دو واحداپارتمان پیش فروش به ما بدهد،یه واحد140 ،یه واحد100متری .
واحد140متری تقریبا پایان کاراست 5ماهه دیگر تکمیل میشود،که مادرتازمان تکمیل درمنزل ویلایی اجازه سکونت دارد، واحد100متری هم روی خاک پیش خریدمیشود و یکسال دیگراماده میشود،و از نظر قیمتی معامله تهاتر صورت میگیرد و هیچ پولی ردو بدل نمیشود،و خریدارمنزل ویلایی میگویدسندملک ویلایی را به نام من بزنید،آیا ازنظرحقوقی مشکلی نداردکه ما سندرا به نام ایشان کنیم ،درحالیکه هنوز،واحدهای اپارتمان حاضرنشده است و سندی به نام مادرمان نخورده ؟راه قانونی وصحیح چیست؟
البته خریدار قبول کرده که برای واحد100متری که رو خاک است ،براساس پیشرفت کار5چک بدهد،وهربارکه طبق مبایعه نامه ما پیشرفت کرد ،ما چک ان مرحله را برگردانیم ،و به ازای واحد140متری هم مادرم درمتزل ویلایی ساکن باشد.لطفا ما را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه نظر حقوقی کامل نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات موضوع است