مشاوره حقوقی رایگان - پول رهن

سلام‌ وقتتون بخیر
بنده به صورت توافقی به علت خیانت شوهرم میخوام جدا شم
مستاجریم وقتی این موضوع پیش اومد به خواسته خودشون قولنامه خونه رو به اسم زدن و شاهد هم بودن امضا کردیم و کلا قولنامه به اسم منه ، حالا میخوام بدونم ایشون میتونن منکر بشن یا پول پیش خونه رو ندن به من یا نه چون قولنامه به اسم منه اون پول هم حقه منه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پشت قولنامه شوهرتون امضاء کنه و تایید کنه که پول پیش متعلق به شما است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مالک باید پول ودیعه را به کسی که قولنامه به نامشان است مسترد نمایند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید و دیه به موجر پرداخت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شما به عنوان مستاجر قید شده اید ودیعه بعداً به شما مسترد می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مستاجر هستید موجر پس از انقضا به شما پرداخت خواهد کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مستاجر هستید ودیعه بعد از اتمام قرارداد به شما مسترد میگردد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موجر مکلف است مبلغ ودیعه را به شما مسترد کند اگر به همسرتان داد علیه موجر می توانید شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در قرارداد اجاره ، شما به ‌عنوان مستاجر باشید موجر حق ندارد رهن خانه را به همسرتان بدهد و مکلف است که رهن خانه را فقط به حساب شما واریز نماید