مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه اجاره منزلم

سلام زمانی ک خانه ام را اجاره دادم پول پیش منزلم را از کارت خودم با حواله بانکی به حساب خانمم ریختم الان م به مشکل بر خوردیم چیکار کنم او از من جدا زندگی میکند و پاسخی نمیدهد لطفا کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به مبالغ دارد
دادخواست مطالبه و استرداد قابل طرح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بابت عدم تمکین شکایت کنید بابت مبالغ هم می‌توانید دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه وجه بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که اثبات گردد که پول واریز ودیعه قرض الحسنه بوده قابل استرداد است