مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سه دانگ از یک خانه قدیمی

من میخواهم سه دانگ از خانه پدری را به برادرم انتقال بدهم چقدر هزینه دارد و چه مدارکی و مراحلی را باید طی کنم ؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

همراه لاشه سند و گواهی انحصار وراثت مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به همراه برگه انحصار وراثت و سند مالکیت و بنچاق به دفاتر اسناد رسمی مراجعه هزینه آن بر اساس شاخص اعلامی اداره ثبت اسناد و املاک خواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به همراه گواهی حصر وراثت ، سند مالکیت به دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از نزدیکترین دفترخانه اسناد رسمی سوال کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برگه انحصار وراثت و سند خانه در دفاتر اسناد رسمی انجام میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هزینه حق الثبت بر مبنای تعرفه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا انحصار وراثت انجام بشود و سپس تقسیم ترکه صورت بگیرد تا سهم هر کدام از ورثه معلوم گردد و بعد با داشتن سند مالکیت میتوانید سهم خود را به برادرتان انتقال بدهید