مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب

سلام روز خوش
من در ساختمانی 8 واحده زندگی میکنم و ساکن طبقه اول هستیم. 6 واحد دارای پمپ هستند که در درب ورودی نصب کردند و شکل ظاهری بسیار بدی ایجاد کرده است. برای از بین بردن آن قرار شده که محفظه ای برای آن تعبیه شود ولی ساکنین اظهار می کنند که هزینه این محفظه به عهده همه واحدها است. آیا این درست است؟
نکته بعدی این است که حیاط فاقد لوله آب مشترک بوده و سایر واحدها برای شست و شو از آب ورودی ساختمان ما استفاده می کنند و قرار شده است که 2 ماه در سال ما هزینه شارژ پرداخت نکنیم. چطور می توان برای این ملاکی تعیین کرد؟
نکته آخر با توجه به اینکه ما طبقه اول هستیم هزینه شارژ آسانسور و تعمیر ایزوگام پشت بام چقدر سهم ما است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انها با رضایت شما پمپ اب را تعبیه میکردند و الانهم خودشان باید هزینه های مربوطه را متحمل بشونددر مورد حیاط توافقی باید عمل کنید و هزینه پشت بام و ایزوگام بین تمام طبقات تقسیم میشود مگر اینکه توافق دیگری داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .استفاده در مشاعات نیاز به رضایت تمامی مالکین دارد.اسانسور وپشت بام مشاعات است وهزینه ان برعهده مالکین وبه نسبت تساوی مگر طور دیگریی توافق شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .استفاده در مشاعات نیاز به رضایت تمامی مالکین دارد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید