مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

باسلام و احترام
ساختمان اینجانب 4 طبقه است و طبقات اول و دوم پارکینگ دارند. گوشه درب پارکینگ خراب شده و می شود تعمیر کرد ولی صاحبان پارکینگ تمایل دارند درب پارکینگ را ریموتی کنند. آیا بنده که در طبقه سوم هستم و نیز مالک طبقه چهارم که پارکینگ نداریم باید هزینه تعویض درب پارکینگ را پرداخت کنیم. (باتوجه به اینکه درب ورودی ساختمان مجزا می باشد و ما هیچ کاری به پارکینگ نداریم)
باتشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جزء مشاعات محسوب و کلیه مالکین باید پرداخت نمایند مگر توافق دیگری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی پارکینگ ندارید مسلما از در پارکینگ هم استفاده نمی‌کنید. به نظر بنده خیر. اشخاصي که پارکینگ دارند خودشان باید تعمیر کنند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب پارکینگ جز مشاعات تلقی می گردد هر گونه تعمیر و تجهیز درب پارکینگ باید با هزینه کلیه مالکین صورت پذیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این در هم جز مشاعات است وشما بایددر هزینه های ان شریک شوید مگر اینکه بین خود جور دیگری توافق کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بله شما هم شریک در پرداخت تعمیرات مشاعات هستید مگر اینکه به دلیل عدم استفاده ساکنین را راضی نمایید یا مبلغ کمتر پرداخت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد بهره برداری شما نباشد خیر اما اگر جز مشاعات باشد هزینه بر عهده کلیه مالکین است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

هزینه مشاعات بر عهده کلیه مالکین ساختمان می باشد مگر اینکه به نحو دیگری توافق نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هزینه بر عهده تمام مالکان است اگر

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر پارکینگ شما از آن درب نیست و فقط مختص آن طبفات است شما ملزم به پرداخت هزینه تعویض درب نیستید اگر درب جزو مشاعات باشد بایستی هزینه تعویض را پرداخت کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور
اگر هیچ استفاده ای از پارکینگ نداریدخیر