مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند از شناسنامه

با سلام . مادر من در زندگی با همسر قبلی در دهه شصت با توجه به این که فرزند نداشتند جهت بهره مندی از مزایای کوپن در ان دوره اقدام به وارد کردن نام خواهر شوهر خود به نام فرزند در شناسنامه نموده و این نام تا به الان در شناسنامه ایشان موجود است . سوال بنده اینکه 1.چگونه بایستی اقدام به حذف نام از شناسنامه ایشان کرد.2. باتوجه به این که سند خانه ای به نام مادر بنده است ایا این فرد می تواند در اینده ادعایی برای اموالی که به نام مادر بنده است داشته باشد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما باید دادخواست نفی نسب بدهد و بعد از گرفتن حکم ابطال شناسنامه را بخواهد. بله میتواند ادعای ارث داشته باشد مگر اینکه کارهای قانونی را انجام دهید

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

اقدام قانونی باید از طریق مادر شما صورت بگیره،بله چون در شناسنامه در ستون فرزندان نام ایشون هست ، وارث محسوب میشه.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اقدام قانونی باید از طریق مادر شما صورت بگیره،بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست نفی نسب داده شود والا وارث محسوب میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست خود را به اداره ثبت احوال مطرح نمایید
و اگر نپذیرفتند باید در دادگاه دادخواست بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست نفی نسب مطرح گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست نفی نسب مطرح گردد
پاسخ خود را بنویسید...

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخواست نفی نسب مطرح گردد و گر نه وارث محسوب میشود