مشاوره حقوقی رایگان - حدف اسم

سلام وقت بخیر من مادرم چند سال پیش یک دختر را به سرپرستی قبول کرد و متاسفانه بخاطر وضعیت مالی دختر و دادن به یک خانواده بهتر و اسم اون دختر تو شناسنامه مامانم هست و میخواد اون اسم پاک بشه و مدارک سرپرست هم نیست و برای ارث و میراث چه راهکاری هست اگه اسم پاک نشه ممنون میشم جواب بدید ?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست
اگر موفق نشدید ارث می‌برد چون نشان از این دارد فرزند مادر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به فرزند خوانده ارث اصلا نمی رسد در هر صورت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ثبت احوال و بهزیستی پیگیری کنید قطعا امکانپذیر است.
توجه داشته باشید فرزند خوانده ارث نمی برد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرزند خوانده ارث نمیبرد برای حذف اسم به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از طریق ثبت احوال نشد باید دادخواست نفی نسب داده شود.