مشاوره حقوقی رایگان - رای تجدید نظر

با التفات به اینکه مطابق قانون شهرداری و ماده 34ووودر مانحن فیه به جهت عدم رعایت مفاد پایان کار و نقشه مصوب شهرداری طبقه مجاز ضوابط شهرسازی نقض گردیده لذا تجدید نظر خواهی صحیح تشخیص و رای کمیسیون مورد اعتراض منطبق با موازین قانونی میباشد لذا مستند به ماده 71 قانون تشکیلات و ایین دادرسی دیوان عدالت اداری دادنامه بدوی نقض و حکم بر ورود تجدید نظر خواهی و تایید رای کمیسیون و نتیجتا رد شکایت شاکی صادر و اعلام مینماید رای اصداری قطعی است

من بابت ماده صد و حکم تخریب شهرداری بابت ساخت شکایت نمودم و نظر کارشناس ناظر فنی رسمی دادگستری را نیز فرستاده بودم منظو ای رای را نمیدانم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید ببینیم شاکی کی بوده شما یا شهرداری؟ هر کی بوده به ضرر اونه