مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل عین مال منقول سفارش شده برای مرمت

به نام خدای بخشنده و مهربان
با عرض سلام و احترام
به استحضار میرساند اینجانب جهت تعمیر مبلمان منزل خویش به فردی که اظهار به توانایی و تجربه انجام این کار را داشت سفارش مرمت و تعویض پارچه مبلمان راحتی خویش را دادم و در ازای انجام کار یک فقره چک و باقی مانده تعهد خویش را به صورت نقدی به حساب ایشان واریز نمودم در ادامه پس از گذشت یک سال از موعد توافق طی رسید کتبی و عدم پایبندی به تعهد و بیان اظهارات متناقض و واهی و موکول کردن متوالی سفارش مبلمان بنده به روزهای آتی و مراجعه بنده و مشاهده عدم پیشرفت کار و عدم تخصص و تبحر کافی ، نامبرده متعهد شد ظرف مدت مشخصی مبلمان من را مرمت نماید لیکن هم اکنون علاوه بر عدم تحویل مبلمان بنده و ناتوانی در اتمام انجام کار، مبلمان بنده را نیز به جهت عدم شکایت و دریافت خسارت تحویل نمی نماید و بهانه های واهی مبنی بر کرونا و بیماری می آورد شایان ذکر است که بنده تصاویر تمام انجام تعهد و مبالغ واریزی خود را به ایشان داشته و رسید واریز آنها را از ایشان دریافت نموده ام لذا هم اکنون مبل ساز به سبب اختلاف حاصله و کدورت از بنده به جهت کنسل نمودن سفارش جانبی به علت عدم تحویل مبلمان از انجام تعهد و تحویل مبلمان بنده خودداری می کند با این توصیفات از محضر جنابعالی در این خصوص مشورت نمایم آیا عمل ایشان وصف کیفری دارد و من به چه طریق و اتهامی از ایشان میتوانم شکایت کیفری نمایم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام تحت عنوان کلاهبرداری ازشکایت کنید البته چون توضیح ندادید که آیا قراردادی بین شما وایشان منعقد شده ؟ آیا بررسی کردید که ایشان واقعا کارش اینه یا نه؟ آیا مبلهای کهنه خودرا تحویل ایشان دادید و پس نیاورده یا ندادید؟ و... پس بهتره تشریف بیارید دفتر یا از طریق دادراه تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما قرارداد مکتوب دارید یا نه جهت راهنمایی نیاز به توضیحات اضافه هست

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام الزام به انجام تعهد راهکار حقوقی موضوع و مطالبه مبلمان با وضعیت موجود به موجب اظهارنامه و استنکاف نامبرده از تحویل مال موجبات طرح شکایت کیفری خیانت در امانت را فراهم خواهد کرد. مشروط بر احراز سو نیت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به توضیحات تکمیلی و گفت و گو دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر اصلا وصف کیفری ندارد کلاهبرداری نیست
شما باید دادخواست استرداد اموال خود و مطالبه وجه قراردادی را اقامه نمایید و ..