مشاوره حقوقی رایگان - مهلت شکایت های حقوقی و...

سلام،
مسائل حقوقی و کیفری مربوط به پول «مثل شکایت از بدهکار، کلاهبرداری و...» تا چه مدت بعد از اتفاق افتادن قابل شکایت است؟
و اینکه اگر فردی پولی را برای انجام کاری دریافت نماید و نه کار را انجام دهد و نه پول را برگرداند، جرم ایشان چیست و موضوع شکایت چه باید طرح شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع قابل برسی است وبنظر جنبه کیفری ندارد مگر شاکی دلیلی بر کلاهبرداری داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع حقوقی مرور زمان ندارد اما ممکن است موضوع شمایت از بین برود.شما می توانید با توجه به موضوع دو نوع دادخواست بذدهید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جرم کلاهبرداری به هر مبلغ طبق ماده 109 ق.م.ا مشمول «مرور زمانِ» تعقیب، صدور حکم و اجرای مجازات نمی‌شود.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام طرح دعاوی حقوقی به ترتیبی که گفتید فاقد مهلت است و طرح شکایت کیفری کلاهبرداری اگر بالای صد میلیون تومان باشد نیز فاقد مرور زمان و فاقد مهلت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طرح دعوای حقوقی محدودیت زمانی ندارد. جنبه کیفری باید بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوالتان خیلی گنگ است. اگر کسی پولی را بگیرد ک در قبال تعهدی را انجام دهد ولی ندهد ک موضوع جنبه کیفری ندارد وباید طبق قرارداد تان یا الزام اورا به انجام تعهد بخواهید یا مطالبه واستر داد پولتان را.... در دعاوی کیفری بحث مرور مان است در دعاوی حقوقی مرور زمان نداریم...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسایل حقوقی مرتبط با دیون شامل مرور زمان نیست ولی شایتهای کیفری بسته به نوع انها شامل مروز زمان هست در مورد سوال دوم شما باید الزام به انجام تعهد را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به موضوع دعوا خواهد داشت و اقامه دعوا باید در زمانی صورت بگیرد که مشمول مرور زمان نشده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اقدامات حقوقی محدودیت زمانی خاصی ندارد و کیفری مرتبط با نوع جرم است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر دعوایی اعم از حقوقی یا کیفری مهلتی برای طرح دارد...نیاز به بررسی دارد.دادخواست مطالبه طلب

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
عمل ایشان جرم نیست و باید دادخواست حقوقی استرداد وجه مطرح کنید که مقید به زمان خاصی نیست