مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان توقیف خودرو در پارکینگ برای تصادف جانی

ماشین من توی ترافیک بوده بچه در حال دویدن خورده به ماشینم بعد از یک ماه مادرش شکایت کرده و کلانتری هم قبل از حکم قاضی گفته ماشین باید ببرم پارکینگ تا قبض بشه.آیا با توجه به اینکه ماشین تاکسی هستش میشه تا زمان حکم قاضی ماشین نره پارکینگ که از کار نیفتم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بله به مرجع توقیف کننده مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از قاضی رسیدگی کننده بخواهید تا دستور موقت برای رفع توقیف صادر کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق مرجع توقیف کننده اقدام نمایید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
نخست از محل فرضی تصادف فیلم بگیرید سپس کارشناس بیاورید تا کارشناسی کند و در آخر از مرجع قضایی دستور دهنده رفع توقیف را بخواهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع توقیف کننده پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از مرجع قضایی مربوطه تقاضای رفع توقیف کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با وثیقه آن را آزاد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست رفع توقیف خودرو را در دادسرا مطرح نمایید و ضامن معرفی نمایید و دادیار با رفع توقیف موافقت خواهد کرد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با قاضد پرونده صحبت کنید و بحث امرار معاش با خودرو را مطرح کنید و درخواست صدور دستور مبنی بر رفع توقیف کنید. اصولا رسیدگی میشود.