مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو تصادفی

سلام
من هفته پیش تصادف کردم هنوز نظر قاضی در مورد مقصر اعلام نشده . خودرو از سمت راست من با سرعت بسیار بالا سبقت گرفت و لایی کشید و کروکی پلیس مقصر خودرو بود. مقدار جزیی به من زد و چپ کرد و یک نفر فوت کرد از داخل همون خودرو . خودرو من توقیف است . من هیچ تقصیری در این تصادف نداشتم و راه خودمو میرفتم و شاهد خورد دیگر هم هست و گویا در حالت مستی بوده خودرویی که چپ کرد . تا چه زمان باید خودرو من توقیف باشه و آیا مقصر ممکن است بشم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر افسر 100درصد ایشان را مقصر شناخته خودروی شما با قطعیت نظریه افسر ازاد خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید میزان تقصیر هر راننده توسط کارشناس راهنمایی و رانندگی ، مشخص بشود
و در صورتی که راننده مقابل ، 100 درصد مقصر باشد شما میتوانید درخواست رفع توقیف خودرو را بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.مقصربراساس نظریه کارشناسی مشخص میشود.شماباکلانتری هماهنگ کنید که پرونده رابه دادسراارسال نمایند وطی یک لایحه درخواست آزادی خودرو نمایید.دادسراقراروثیقه صادروباسپردن وثیقه خودروراآزادمینماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قصربراساس نظریه کارشناسی مشخص میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تحقیقات و کارشناسی انجام شود و بعد دادسرا نظر بدهد شما به کلانتری مراجعه و پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با قاضی مربوطه صحبت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بر اساس نظریه کارشناسی تعیین تکلیف خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت 100 درصد مقصر بودن راننده مقابل می توانید درخواست رفع توقیف بخواهید