مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام من با یه موتور سیکلت تصادف کردم و مقصر هستم بیمه هم دارم.
ولی شخص مقابل میخواهد به نحوی دیه بگیرد در صورتی که همون روز مرخص شده و مشکل جدی نداشتن
بنظرتون باید چیکار کنم؟
در چه صورت امکان دارد ماشین بنده تو پارکینگ بمونه؟
جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ماشین شما بعداز سه یا چهار روز از تصادف چنانچه بیمه دلشته باشید طی یک درخواست برای رفع توقیف با دستور بازپرس آزاد میشه و مشکلی برای شما پیش نمیاد.و اخذ دیه و یا عدم پرداخت دیه از موارد تشخیص دستگاه قضایی هستش.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تعیین شعبه در دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تو پارکینگ نمی مونه،
شما شکایت زور گیری بکنید ازش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اخذ دیه تنها با نامه پزشکی قانونی ممکن است. جای نگرانی نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور ملاک است که قابلیت اعتراض نیز دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعلام کنید که کروکی را قبول دارید و اعتراضی به ان ندارید میتوانید ماشین را از پارکینگ ازاد کنید ولی نیاز ب اصالت بیمه دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زیان‌دیده باید شکایت نماید و به پزشکی قانونی معرفی خواهد شد
و اصولا خودرو شما دیگر توقیف نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پزشکی قانونی موردی را مشاهده نکند دیه مشخص نمیشود و اگر ماشین شما بیمه هست درخواست رفع توقیف کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چون بیمه دارید درخواست رفع توقیف خودرو را بنمایید