مشاوره حقوقی رایگان - وکالت سالمند

سلام وقتتون بخیر مراحل اخذ وکالت برای سالمند چطوریه؟ میخاهم کاری های بانکی مادر بزرگم رو انجام بدم میگویند باید وکالتش رو داشته باشی ممنون میشم مراحلش رو توضیح بدید مرسی.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید مشخص شود که وی محجور است یا نه اگر محجور باشد اقدامات شما وجه قانونی ندارد و باید برای او نصب قیم کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا باید اجبار یا عیر اجبار بودن مشخص شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه اسناد رسمی اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دفاتر اسناد رسمی نسبت به تنظیم وکالت و اختیارات اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اول باید مشخص شود که وی محجور است یا نه اگر محجور باشد اقدامات شما وجه قانونی ندارد