مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت اموال ورثه

با سلام آیا کسی میتواند به دلیل اینکه وکلا کسی را بعنوان وکالت کارهای اتمامی امور داشته باشد و اموال نقدی موکل را که دو روز قبل در بیمارستان بستری است و در حال کما است و بعد دو روز منجر به فوت شود بنام خود در آورد بعد مدعی داشتن فاکتورهای خرج کرد شود؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سئوال شما تاحدودی نامفهوم میباشد اگر منظور شما این است که وکالت در صورتیکه. وکیل در کما باشد صحیح است یاخیر؟ وکالت با فوت و جنون باطل میشود و اگر در وکالت اعطا شده. وکیل حق انتقال به خود را داشته باشد این انتقال صحیح میباشد

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز اموال مربوط به موکل در ید وکیل امانی است و اگر وکیل این اموال را تصرف کند مرتکب خیانت در امانت شده است . در هر حال سمت وکالت وکیل با فوت موکل از بین میرود و موکل با توجه به ید امانی خود وظیفه دارد اموال موکل را که به سبب وکالت در اختیارش بوده تحویل وراث دهد و اگر هزینه و مخارجی نیز برای موکل انجام داده آن هزینه ها را از ورثه موکل مطالبه نماید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم