مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

باسلام و احترام. در وکالتنامه ای 3 موکل وکیلی را به انجام برگرداندن و دریافت سند تفکیکی زمینهایی که دولت طبق ماده 12 زمینهای موات تصرف کرده وادار کرده و مقدار 25 درصد حق الزحمه گذاشته اند. بعد از دریافت حکم و قبل از اجرا دو موکل فوت کرده اند و ورثه او را از ادامه کار نسبت به سهم خود برکنار کرده اند. حال وکیل دادخواست انتقال سند نسبت به سهم خود را داده. ایا اجرت المثل تعلق میگیرد یا سهم.
یاداوری میشود که وکیل در وکالتنامه فقط سهم خودش را وکالت گرفته.
ممنون

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

با سلام.چون وکیل کار خود را انجام داده طبق قرارداد مستحق دریافت حق الوکاله است.

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

سوال واضح نيست بايد همه جوانب كاملا توضيح داده شود