مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم مغازه متوفی

سلام ایا میتواند یکی از وراث مغازه ای که در اجاره است (چون به نصف قیمت عرف بازار اجاره داده شده) مهر و موم کرد بعضی از وراث مخالفند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله یکی از وراث می تواند اقدام قانونی انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر کدام از وراث میتواند در شورا درخواست مهرو موم ترکه را مطرح نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هر کدام از وراث میتواند در شورا درخواست مهرو موم ترکه را مطرح نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر کدام از وراث میتواند در شورا درخواست مهرو موم ترکه را مطرح نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر کدام از وراث میتواند در شورا درخواست مهر و موم ترکه نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله هر کدام از ورثه این حق را دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هر کدام از وراث میتوانند درخواست مهر و موم ترکه کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر کدام از وراث میتواند در شورا درخواست مهر و موم ترکه نماید.