مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان سازی

تعدیلات و تورم بازار در ساختمان سازی به عهده کیست و نحوه محاسبه آن چگونه میباشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد پیش بینی نشده باشد الزامی به پرداخت نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بر عهده مالک ( سازنده ) است و نه خریدار مگر در قرارداد پیش فروش شرط خاصی ، ذکر شده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر عهده مالک ( سازنده ) است مگر در قرارداد پیش فروش شرط خاصی ، ذکر شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید بر عهده مالک ( سازنده ) است و نه خریدار مگر در قرارداد پیش فروش شرط خاصی ، ذکر شده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بر عهده مالک ( سازنده ) است مگر در قرارداد پیش فروش شرط خاصی ، ذکر شده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر عهده سازنده است مگر اینکه در قرارداد چیز دیگری مقرر شده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بر عهده سازنده است مگر در قرارداد تعدیل پیش بینی شده باشد