مشاوره حقوقی رایگان - صدمه کارگر ساختمانی

سلام
پدرم حین کار ساختمانی از داربست افتاده و دچار شکستگی لگن و دست راست شده و الان یک هفته است که در بیمارستان است و عمل سخت و طولانی داشته ... سوالم این است که دیه پدرم به عهده صاحب ملک است یا سر کارگری که کار به او سپرده شده است و پدرم برای ایشان روزمزد کار میکرده

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام قطعا کارفرما (بیمه مسئولیت مدنی)اخذ نموده در هرحال کارفما نیز مسئولیت دارد اما نظریه کارشناس رسمی دادگستری ملاک خواهد بود ومیزان مسئولیت هریک مشخص خواهد شد با آرزوی سلامتی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سر کارگر راسا خود اقدام به استخدام کارگر کند و حقوق و دستمزد کارگر را خود میدهدباید خود دیه بدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه خود سرکارگر راسا اقدام کرده مسئولیت دارد در هر صورت نظر کارشناس دادگستری ملاک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میزان مسئولیت و تقصیر توست کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان تقصیر توسط کارشناس تعیین می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان مسئولیت و تقصیر توست کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام میزان تقصیر توسط کارشناس تعیین می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا بر عهده سر کارگر است ولی مالک ساختمان میتواند از بیمه حوادث ساختمان استفاده نماید و دیه شما را بپردازد