مشاوره حقوقی رایگان - سلام من سر کار ساختمانی دچار حادثه شده ام

سلام من کارگر نماچین هستم 1400/8/9 سر ساختمان از طبقه هفتم آجر نما افتاد و به صورتم خورد الان از ناحیه آبروی چپ آسیب دیدم بالای ابرو شکافته شده چشمم ورم کرده 20تا بخیه خورده من باید چکار کنم از شرکت شکایت کنم یا از پیمانکاری که کارا برداشته ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از هر دو شکایت کنید و کارشناس تشخیص می دهد مقصر چه کسی بوده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از هردو شکایت نمایید.تشخیص مقصر برعهده کارشناس است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما باید از کارفرمای خود شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از هر دو شکایت کنید تا طبق قرارداد فی مابین طرفین ، مسئول مشخص بشود