مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کارگاه ساختمانی

سلام. بنده پیمانکار برق ساختمان حین کار در محل نا ایمن دچار حادثه و مچ دستم شکست.
شکایت کردم اداره کار به من گفت چون شما پیمانکار هستید و کارگر روزمزد حساب نمیشید باید کارشناس دادگستری نظر بده . میخاستم میزان قصور کارفرما نسبت به پیمانکار چگونه است و دیه به من تعلق میگیره
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با کارشناس رسمی دادگستری است و تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعیین مقصر با تشخیص کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تشخیص کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تعیین مقصر با تشخیص کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود