مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی مهره کمر

در کار ساختمانی به زمین سقوط کردم در رای دادگاه به علت شکستگی دو تا مهره کمر 4و5دیه چهار درصد نوشته این را چطور حساب کرده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصد جراحات کار تخصصی است وبرعهده پرشکی قانونی .اگر به نظر یه اعتراض دارید اعتراض زنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر پزشک اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ خود را دریافت کرده اید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پزشکی قانونی بر اساس نوع آسیب و میزان آسیب درصد دیه را تعیین خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مقدار دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید