مشاوره حقوقی رایگان - کارگر ساختمانی. دیه. خسارت

سلام خسته نباشید من پارسال تویه ساختمان قالب افتاد روی پام ران پام شکسته پلاتین گذاشتن صاحب کارم بهم گفت شکایت نکن من ومعرفی کردبه بیمه رفتم معاینه کردن وپرونده روفرستادن تهران الان جواب اومده پانزده میلیون برام دیه نوشتن من شش ماه استراحت پزشکی داشتم الانم نمیتونم کارکنم آیا میتونم ازصاحب کارشکایت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.