مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قانون کار

سلام وعرض ادب و احترام خدمت سرور گرامی،من داخل ی سوپرمارکت هفت سال کار کردم،ک فقط ی حقوق ناچیزی از کارفرمام میگرفتم،ن بیمه کرده بود منو،ون مزایای دیگه ای داشتم،در اواخر ک انجا مشغول بودم،یعنی دوماه قبل سال 1400،با کار فرمام در مورد بالا بردن حقوقم و در مورد بیمه کردنم صحبت کردم،ک به من وعده سال جدید رو داد،ک یک هفته مانده بود ب اغاز سال جدید یعنی سال 1400،من دوباره مشکل حقوق و بیمه ام را طبق توافق و وعده ای ک داده بود،مطرح کردم،ک ب بحث و دعوا کشیده شد و در پایان ب من تهمت دزدی زد،واز دستم بر مبنای خیانت در امانت شکایت کرد،و طبق یک سری مدارک ساختگی ک خودش درست کرده بود،از راه قانونی از من طلب خسارت کرده بود،ک بعد از تحقیقات دادگاه و برادران نیروی انتظامی و اگاهی پرونده مراحل خودشو طی کرد و در نهایت ب جایی نرسید و پرونده مختومه اعلام شد،حالا با توجه ب این صحبت ها من میخوام در باره اون مدت زمانی که برای کارفرمام کار کردم ،برای کمبود حقوقم و سالهایی ک منو بیمه نکرده بود و دیگر مزایاها ک فعلا ازشون بی خبرم شکایت کنم،میخواستم ازتون بپرسم ک حدوداً اگه شکایت کنم چقدر میتونم خسارت بگیرم ک با توجه به شرایط مالی ضعیفی ک دارم ارزش داره بخوام دنباله شکایت بگیرم یا ن؟ممنون میشم اگه تا حدودی لطف کنین راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دوست عزیز بابت سوالهای طولانی از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بابت سوالهای طولانی از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید