مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام
حدود چهارماه در یک شرکت با شماره ثبت در زمینه دستگاه کارتخوان بعنوان نیروی دفتری کار کرده و علاوه بر قول حقوق بالای نه تنها حقوق به بنده نداده بلکه حداقل به ده نیرو دیگر نیز نداده
سوالم این است بنده با ایشان قرارداد دارم آیا میتوانم شکایت کنم?
سوال دوم دوستان دیگرم که بازاریاب هستند آنها نیز میتواننn درخواست احقاق حق نمایند یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و....