مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و قرارداد

با سلام. بنده مدتی در شرکتی مشغول کار بودم بدون هیچ گونه قراردادی و با توجه به عدم پرداخت حق و حقوق قانونی بنده از طرف کارفرما، همکاری خود را با شرکت قطع نموده و از ایشان جهت پرداخت حقوق کامل نزد اداره کار شکایت کردم. ایشان قراردادی با امضایی به اسم بنده جعل و ارایه کردند. بنده از ایشان به دلیل جعل اسناد شکایت کردم. می خواستم بدونم چطور میشود ثابت کرد که این امضای بنده نیست و جعلی می باشد؟چه مدارکی باید ارایه دهم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شکایت جعل کنید و امضا جهت استکتاب و خط شناسی به کارشناس ارجاع میشه و از شما نمونه امضا میخواهند و کارشناس با بررسی تشخیص میده که جعلی است یا خیر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید نسبت به اسنادارایه شده ادعای جعلیت کنید وکارشناس ازطریق استکتاب یعنی نمونه امضای شما وازطریق مطابقت امضا ذیل برگه جعلی با سایر اسناد دیگر که امضای شما دران باشد مثل اسناد رسمی وعادی دیگر به ادعای شما رسیدگی میکند