مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

من بیش از یک سال بدون هیچ قرارداد یا بیمه و هر مزایای دیگری در یک تولیدی کوچک کار کردم و به علت فشار کاری و کم بودن حقوق و بیشتر از همه ندادن حقوق کارم را رها کردم و کارفرما حقوق اول و سه ماه آخر مرا نمیدهد من می توانم شکایت کنم این کار مرا به پولم می رساند.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال می توانید با مراجعه به اداره کار واقع در محل کارگاه خود ، و طرح شکایت در هیئت تشخیص اداره کار بابت مطالبات معوقه قانونی خود با معرفی شهود (همکاران یا همسایگان کارفرما) و نیز تقاضای بازرسی از کارگاه مربوطه ، دعوی خود را اثبات نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر شاهد داشته باشید می توانید اقدا کنید و تمام حقوق معوقه و قاونی خود را از طریق اداره کار دریافت دارید
ااقل دو شاهد باید معرفی فرمایید

یک وکیل

بله. با معرفی شهود می توانید در اداره کار شکایت نمایید و با اثبات ادعای خود به حقوق قانونی خود برسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد