مشاوره حقوقی رایگان - داوری

باسلام و احترام
یک عضو تعاونی مسکن که قبلا بازرس بوده و اغلب تخلفات هیت مدیره در زمان بازرسی ایشان اتفاق افتاده است به داوری برعلیه هیئت مدیره جدید و بازرس فعلی شکایت کرده و رای به نفع خود گرفته و حکم اجراییه هم گرفته، در حالیکه هیت مدیره قبلی اسناد و مدارک تعاونی را تحویل هییت مدیره جدید نداده است از طرفی ظرفیت پروژه مسکن بذلی عواض مختلف مانند حریم امنیتی و محدویت مجوز شهرداری و...جوابگوی قرارداد اعضا نمی باشد، ایا بازرس جدید که احدد سه ماه است آگهی بازرسی ایشان ثبت شده چه کار میتواند بکند و مسیولیتی در قبال آن دارد در حالیکه فرد شاکی قبلا بازرس بوده و هیچ اقدامی انجام نداده است باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شفاف نیست لازم است بیشتر بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح باید جزییات موضوع بررسی گردد جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
سوال مبهم طرح شده است تصحیح فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سوال خود را دقیق و واضح مطرح نمایید تا راهکار مناسب حقوقی ارائه گردد