مشاوره حقوقی رایگان - صحت نامه قضایی

سلام.
جناب سوالم این بود که بنده با همسرم به مشکل خوردیم تحت عنوانی منو از خانه ای که طبقه دوم منزل پدرش ساکن بودیم انداختن بیرون سه ماهه.. عرضم اینه که به من نامه قضایی یا هماه ابلاغیه قضایی داده که اگه منزل بگیری دوباره تمکین عام و خاص میکنم آیا این حرفهایش صحت دارد؟؟ البته وکیل هم داره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما مشخص نکردید زوج هستید یا زوجه سوال باید کامل مطرح شود . می توانید از پنل مشاوره تلفنی ایتفاده نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر حق سکونت ندارید بایستی در منزل همسر سکونت کنید وبا اصطلاح تمکین کنید اگر ایشون شمارا بیرون انداخته بایستی با110هماهنگ تاصورت جلسه کند بهرحال باارائه ادله اثبات کنید ایشون شمارا بیرون کرده نه خودشما ترک کردید.اگر الزام به تمکین داد تمکین کنید درغیراینصورت ناشزه محسوب می شوی جهت اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره در تماس باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص زوج یا زوجه موضوع متفاوت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صور مختلفی قابل بررسی می باشد که نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود و در صورت تمایل از طریق پنل تلفنی تماس فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خصوص زوج یا زوجه موضوع متفاوت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
نیاز به توضیحات کامل و بدون ابهام می باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده نمایید. اظهارنامه ارسالی از جانب ایشان مطالبات و اطهارات وی به صورت رسمی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوج مکلف است که منزل مسکونی
با تمام وسائل مهیا نماید و سپس دادخواست الزام به تمکین را اقامه نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مقدمات اینکه زوجه باشما زندگی و تمکین کند شما باید مسکن واثاث البیت فراهم کنید والا ایشان هم می تواند باعذرموجه باشمازندگی نکندوتمکین نکند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سلام.اینوفرستادن که فردا در دادگاه بگن من تمکین میکردم ایشون منزل تهیه نکرده.بنابراین حتما اظهارنامه ارسال واعلام کنید منزل آماده هس وتمکین کنید.بهتراست به وکیل مراجعه نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بله همسرتان میتواند جهت تمکین تقاضای تامین مسکن مناسب نماید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

با توجه به سوال این طور می‌توان برداشت کرد که شما زوج هستید و در خانه پدر همسر زندگی می‌کردید و با توجه به ابلاغ ی که شما میفرمایید بله.چرا امکان نداشته باشه.مشکلش خانه بود که با گرفتن منزل حل میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام سوال شما مبهم می باشد اول مشخص نمایید زوج میباشیدیازوجه؟ ،درخصوص زوج یا زوجه موضوع متفاوت می باشد،جهت راهنمایی کاملتر می‌توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سوال مبهم و غیر شفاف هست ولی با توجه به اینکه زوج موظف است جهت تمکین زوجه منزل مناسب باعرف با وسایل مورد نیاز تهیه کند. شما باید این موارد رامهیاکنیدتا بتوانید تمکین ایشان را بخواهید. برای مشکلات از قبل برای ایشان اظهار نامه بفرستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله زوج مکلف است که منزل مسکونی با تمام وسائل مهیا نماید و سپس دادخواست الزام به تمکین را اقامه نمایید