مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه قضائی

با سللام و خسته نباشید برای من ابلاغیه کاغذی از شورای حل اختلاف رسیده. اما این ابلاغیه در سامانه ثنا ثبت نشده. آیا این ابلاغیه که تاریخش بیشتر از یک ماه است و من الان به سامانه رجوع کردم و هیچگونه ابلاغیه جدیدی در سامانه ثنا ثبت نشده و مالک هر روز مزاحم میشود که ملک را تخلیه کن. این ابلاغیه اعتبار حقوقی دارد؟ اگر اعتبار ندارد چرا اجرای احکام چنین حکمی را ابلاغ کرده. من باید در حال حاضر چکار کنم. باتشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . ابلاغ کاغذی را باید امضا کرده باشید یا جلو در منزل به کسی داده باشند امضا کرده باشد یا گواهی الصاق در پرونده باشد تا ابلاغ محسوب شود.