مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ابلاغیه کاغذی با وجود داشتن ثنا

سلام وقت بخیر
بنده یک ابلاغیه کاغذی دریافت کردم بااینکه سامانه ثنا دارم و چیزی برام نیومده در سامانه، ابلاغیه را هم به جای منزل پدری فرستادن منزل پدرخانمم. آیا این ممکنه ک با وجود داشتن ثنا همچین کاری کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغیه از طرف کلانتری معمولا کاغذی انجام می شود و از طریق ثنا ارسال نمی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن مدارک مستند و مستدل می توانید از طریق مراجع قضایی تالی اقدام نمایید