مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به شعبه حقوقی

منظور از پرونده شما با شماره و شماره بایگانی به شعبه 18 حقوقی ارجاع شد و در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد یعنی چه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود یعنی پرونده مطروحه شکایت به این شعبه واگذار شده تا پیگیری نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی در آن شعبه پرونده ای که یک طرفش شمایید تشکیل شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علیه شما طرح دعوی گردیده است به شعبه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پرونده تعیین شعبه شده است منتظر ابلاغ باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی دادخواستی برای شماست که در شعبه 18 رسیدگی می شود وقت رسیدگی بعدا به شما پیامک می شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پرونده ای داشتید اونجا ثبت شده وبه شما ابلاغ میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام منتظر ابلاغ جلسه رسیدگی دادگاه باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده مطروحه شکایت به این شعبه واگذار شده تا پیگیری نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

برای پرونده شما تعیین شعبه شده و باید منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پرونده له و علبه شما ثبت شده است و منتطر ابلاغ تعیین وقت رسیدگی باشید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

پرونده ارجاع به شعبه شده.از طریق سامانه ثنا پیگیر باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام منظور اینست که پرونده شما به شعبه 18 حقوقی ارجاع شده و اگر شعبه تشخیص دهد شما را احضار خواهد کرد،(حالا در این پرونده ممکن است شما یا خواهان دعوای یا خوانده دعوا باشید)در صورت نیاز به راهنمایی کاملترمیتوانید از طریق دادراه تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه به دادخواستی ثبت کرده بودید زرای پرونده شما تعیین شعبه شده و اکنون باید منتظر ابلاغ تعیین جلسه باشید.