مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام
بنده دوسال پیش ازدواج کرده ام بعد از دوسال گواهی سلامت خانمم رو پیدا کردم داخل مدارکش خیلی هم جای مطمعن گذاشته کسی متوجه اون نشه.کلی حالم خراب شد راهم به بیمارستان کشید.اخه دو روز قبل جشن عروسیمون گرفته بود تاریخش مشخص بود.ازش سوال کردم گفت برای خانواده تو گرفتم اما نه بنده نه پدرم و نه مادرم همچین درخواستی نکردیم و در خانواده ما همچین درخواستی برای دختر خیلی زشته میدونیم. گفتم چرا نشون ندادی گفت روم نشد. من شب اول جشنمون خیلی خسته بودم جالب اینجاست که سه روز همچین حالی داشتم و با همین حالم رابطه برقرار کردیم اصلا نفهمیدم چی شد. ازتون خواهش میکنم کمکم کنید زندگیم داره خراب میشه.
جواب لطفا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع نیاز به بررسی است توضیحات شما مبهم است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
متوجه سوال نشدم سوال خود را مشخصا مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال را مبهم بیان کردید نیاز به توضیحات بیشتر دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سوال نامفهوم می‌باشد به نظر مشکلی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما از دو دید قابل بررسی یکی می توانید از مشاوره خانواده کمک گرفته تا مشکل خانوادگی شما حل شود و دیگری از طریق مرجع قضایی فصل‌الخطاب حل قضیه شما خواهد بود لذا توصیه می شود جهت اخذ توضیحات بیشتر و ارائه راهکار مناسب حقوقی در صورت نیاز تماس حاصل فرمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام سوال مبهم است
نياز به بررسي دارد در صورت نياز جهت مشاوره تماس بگيريد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید