مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین نسق

12سال پیش زمینی به مساحت 600متر خریدم هم شورا هم بنگاه امضا و مهر کردن این زمین منطقه ازاد انزلی یکی از روستای اطرف است من ویلا ساختم اب برق گاز و پلاک دارم الان کمیته امداد گفته این زمین مال ماست دوباره باید از ما بخرین شما بگین چکار کنم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کمیته مدارک کافی داشته باشد مجبور هستید که با آنها توافق کنید.
پ از فروشنده با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک مالکیت دارید ادعای کمیته قابل ابطال است . اما اگر ندارید از فروشنده به عنوان فروش مال غیر شکایت کنید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر واقعا چنین است از فروشنده بع عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و ابطال مبایعنامه و خسارترا از او بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مبایعه نامه و مدارک شما مطالعه کرد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر زمین از ابتدا سند به نام کمیته داشته و فروشنده مطلع بوده ،شما حق فسخ معامله و مطالبه خسارت از وی دارید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگرکمیته مدارک مستدل داشته باشد شما می توانید به طرفیت فروشنده شکایت فروش مال غیر نموده ثمن و خسارات را دریافت نمابید

یک وکیل :

سلام با دلایل و مدارک قوی قابل ابطال است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک کمیته امداد و شما نیاز به بررسی دارند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بیشتر بررسی شود توضیحات شما کافی نیست

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین طرح دعوی کنین نسبت به مدارکی که ارایه دادن

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام. اگر کمیته امداد مدارک مستدل و محکم داشته باشد میتوانید علیه فروشنده بعنوان فروش مال غیر و مطالبه ثمن و خسارات طرح دعوی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهار نظر دقیق نیازمند بررسی اسناد و مدارک است