مشاوره حقوقی رایگان - زمین نسقی

شخصی زمینهای خود را 50سال پیش به صورت زبانی به برادرش واگذار می‌کند ، زمینها هم دارای سند نسقی می‌باشد و هنوز نسق به اسم خود مالک می‌باشد و به برادرش منتقل نشده است،از طرفی هم مالک و برادر فوت شده اند،ورثه مالک در جریان نبودن که این انتقال زبانی بوده و هیچ انتقالی به صورت ثبتی یا نوشته نبوده و تازه متوجه شدند , حالا پس از 50 سال ورثه آمده اند و میخواهند زمینها را پس بگیرند، مقداری از این زمینها هم فروخته شده آیا بعد از اینهمه سال می‌توانند؟ تکلیف زمینهای فروخته شده چه میشود ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

پرونده نیاز. به بررسی بیشتر و دیدن مدارک دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد که بتوانند نسق را ثابت کنند یا نه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی دارد که بتوانند نسق را ثابت کنند یا نه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بستگی دارد که بتوانند نسق را ثابت کنند یا نه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تامدارکتان دقیق بررسی شو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزییات موضوع بررسی گردد
ظاهرا ورثه میتوانند با شرایطی مدعی بشوند البته اگر

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به بررسی و ارایه جزییات از جمله زمین ها ایا بعد انتقال زبانی تحت تصرف شخص جدید قرار گرفته است؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
کار سختی در پیش دارند و بهتر است وکیل انجام دهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نسق ثبتی ملاک است.
هر کس مدعی واگذاری شفاهی است باید اثبات کند.

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام در صورت اثبات انتقال امکان استرداد است و همچنین امکان دفاع در مقابل استرداد نیز هست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بتوانند انتقال شفاهی را اثبات نمایند محتمل می باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام وقتی میگوئید خود ورثه هم از این ماجرا بی اطلاعند پس چگونه ادعای انتقال دارند؟ در ثانی بموجب ماده 22 قانون ثبت فقط کسی مالک شناخته میشود که سند به نام وی باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی وارثان آن برادر سند و مدرک ندارند وراث مالک اولیه می توانند ادعا نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی دارد بتولند نسق را ثابت کندیا خیر