مشاوره حقوقی رایگان - ورود شریک جدید با واگذاری مقداری از سهم الشرکه یکی از اعضا قدیم به ایشان در شرکت با مسئولیت محدود

درود فراوان .. آیا در متن صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده ، نوشتن رعایت مفاد ماده 103 قانون تجارت کافیست یا رعایت ماده 102 قانون تجارت نیز می بایست تایپ شود ؟ سپاس

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام نوشتن رعایت مفاد ماده 102 الزامی نیست ولی می بایست مفاد آن رعایت شود یعنی می بایست حداقل دارندگان سه چهارم سرمایه که اکثریت عددی نیز دارند به انتقال مذکور رضایت داده و صورتجلسه را امضا نموده باشند
ولی نکته ی مهم تر این است که در شرکت با مسئولیت محدود ، عملا اجرای مفاد ماده 103 با دشواری هایی همراه است لذا در اینگونه موارد بهتر است به جای انتقال سهم ، ابتدا صورتجلسه ی کاهش سرمایه تنظیم کرده و شریک قدیم با دریافت سهم الشرکه ی خود از شرکت خارج شده و سپس صورتجلسه ی جدیدی تنظیم کنید و شریک جدید با پرداخت مبلغ سهم الشرکه به شرکت ، وارد شرکت شود بدین ترتیب عملا نیازی به انجام مفاد ماده 103 نخواهید داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام نوشتن رعایت مفاد ماده 102 الزامی نیست ولی می بایست مفاد آن رعایت شود یعنی می بایست حداقل دارندگان سه چهارم سرمایه که اکثریت عددی نیز دارند به انتقال مذکور رضایت داده و صورتجلسه را امضا نموده باشند
ولی نکته ی مهم تر این است که در شرکت با مسئولیت محدود ، عملا اجرای مفاد ماده 103 با دشواری هایی همراه است لذا در اینگونه موارد بهتر است به جای انتقال سهم ، ابتدا صورتجلسه ی کاهش سرمایه تنظیم کرده و شریک قدیم با دریافت سهم الشرکه ی خود از شرکت خارج شده و سپس صورتجلسه ی جدیدی تنظیم کنید و شریک جدید با پرداخت مبلغ سهم الشرکه به شرکت ، وارد شرکت شود بدین ترتیب عملا نیازی به انجام مفاد ماده 103 نخواهید داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نوشتن رعایت مفاد ماده 102 الزامی نیست ولی می بایست مفاد آن رعایت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و توضیحات بیشتری دارد