مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات مدیر عامل خارج از شرکا

سلام
بنده مدیر عامل خارج از شرکا در شرکت مسئولیت محدود هستم
الان شرکت غیر فعال شده
برخی از کارگران قصد طرح شکایت بابت حقوق و مزایا از کارفرما رو دارند
و چون رابطه من با اونها خوب هست منتظر هستن ابتدا من استعفا بدم و بعد شکایت کنند
خواستم بدونم بعد از استعفای بنده مسئولیتی متوجه من هست یا خیر؟
و اینکه ایا بنده میتونم بابت حقوق خودم از رئیس هیات مدیره شکایت کنم (قرارداد ندارم)
ممنونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر زیان منتسب به قصور مدیران سابق و یا فعلی باشد بله مسئولیت متوجه شما می باشد.
بله دستمزد شما نیز قابل مطالبه می باشد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،مسولیت شما محدود به سهامتون است.
بله میتوانید اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرکت مسئول پرداخت حقوق کارگران است و شما مسئولیتی ندارید و می توانید حق و حقوق خود را نیز مطالبه کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شرکت مسئول پرداخت حقوق است و شنا مسئولیتی ندارید و میتوانید حقوق خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سلام شرکت مسئول پرداخت حقوق کارگران است و شما مسئولیتی ندارید و می توانید حق و حقوق خود را درخواست کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شرکت مسئول پرداخت حقوق کارگران است و شما مسئولیتی ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مسئولیت بر عهده کارفرما و شرکت خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید