مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از خیارات بعد از سند زدن

باسلام و احترام
در برج 12 سال 97 با مبایعه نامه های جدید؛ آپارتمانی خریدیم و پس از کش و قوس فراوان در سال 1400 سند زدند. الان بعد از گذشت سی ماه فروشنده ادعا کرده که ارزان فروخته. آیا میتواند از خیارات استفاده کند؟

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

خیارغبن از خیارات فوری است. به عبارت دیگر فورا باید در جهت اجرای آن اقدام کرد. شخص متضرر باید در یک مدت زمان معقول که بر طبق عرف پذیرفته باشد برای این خیار اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ادعا ایشان بلا جهت است و مشکلی ایجاد نخواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر زمان استفاده از خیارات گذشته و مشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به هیچ عنوان نمی تواند و جای نگرانی نیست.