مشاوره حقوقی رایگان - خیارات

با سلام. دو عدد ملک را ما معاوضه میکنیم بعد معلوم میشود که ملک طرف مقابل نصفش در طرح ریز شهرداریست البته قرارداد هم به صورت متری نوشته نشده است ایا اینجا خیارات جاریست یا چیز دیگری. ممنون از راهنمایتان.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر مورد معامله در حین عقد نباشد معامله از اساس باطل است ومی توان برای مطالبه خسارات وغرامات نیز اقدام نمود