مشاوره حقوقی رایگان - آيا براي تمام توقيفات يك ملك بايد دادخواست اعتراض ثالث داد؟

با سلام. بنده يك واحد آرپاتمان در تهران خريداري كردم كه فروشنده از حضور در دفترخانه و تنظيم سند امتناع ورزيد و بنده به ناچار از دادگاه تقاضاي الزام به تنظيم سند كردم كه مشخص شده ملك توسط طلبكاران فروشنده 4 فقره توقيف شده است و راي دادگاه رد دعوي بنده بوده در حالي كه همه توقيفات بعد از مبايعه نامه بنده اتفاق افتاده با اين حال بنده به عنوان معترض ثالث براي يكي از توقيفات دادخواست دادم و راي دادگاه به نفع بنده صادر شده حالا سئوال بنده اين است كه آيا بايد براي تمام توقيفات دادخواست اعتراض ثالث بدهم يا با همين راي كه به نفع بنده جهت رفع توقيف صادر شده مي توانم مجدد دادخواست الزام به تنظيم سند بدهم؟ لطفا راهنمايي فرماييد. باتشكر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
می باید برای هر فقره توقیف، جداگانه دادخواست اعتراض ثالث ثبت کنید
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید برای رفع توقیفات اعتراض ثالث کنید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به اینکه توقیفات درهرمرحله نسبت به مازاد مرحله قبل بوده لذا با حکم صادره ازشعبه که به نفع شما شده میتوانید درسه مرحله دیگر اعتراض ثالث بدهد تا ملک تماما رفع توقیف شود

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام باید تمام توقیفات مرتفع شود لذا نیاز به دعاوی جدید هست