مشاوره حقوقی رایگان - ابطال زمین قولنامه ای

سلام خسته نباشین پدرم در سال 83 مقدار 2000 زمینی به اموزش پرورش داده بود اموزش پرورش هم در قبال این زمین مدرسه قدیمی واقع در خیابان اصلی به 2300 قرار بود واگذار بکند قبل از اینکه این زمین به پدرم داده بشه با فشار معاون فرماندار شهرمون که زمین دریافتی از اموزش و پرورش رو باید به دایی ایشون (معاون فرماندار) باید بفروشد پدرم میبرن در بنگاه قولنامه فروش تنظیم میکنند و پدرم زمین قبل از انکه از اداره فوق تحویل بگیرد میفروشد قولنامه تنظیمی پدر 83.11.12 و مدارک تحویلی مدرسه قدیمی از اموزش و پرورش 83.11.22 میباشد ایا من میتوانم این معامله را ابطال کنم یا نه در ضمن پدرم فوت کرده موقع تنظیم قولنامه 80 سال داشت و بیماری الزایمر داشت متشکرم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اصل بر صحت و لزوم قرارداد است مگر آن که موجباتی برای ابطال یا انحلال موجود باشد که در سوال شما تبیین نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر نمرسد مدارک مافی داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر می رسد احتمال موفقیت زیاد باشد البته نیاز به بررسی بیشتر دارد .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر مدارک پزشکی مبنی بر آلزایمر ایشان داشته باشید یا پدر تحت نظر پزشک بوده یا نسخه های دفترچه بیمه موجود باشند یا ... و اگر موجود دارید باید دادخواست حجر مطرح نمایید و ..
جهت مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دلایل و مدارک مبنی بر بیماری ایشان ارائه نمایید تا بحث محجوریت وی اثبات گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر محجوریت ایشان در زمان معامله ثابت شود بله