مشاوره حقوقی رایگان - نقض دادنامه بدوی

با سلام و ادب
احتراما
منظور از نقض دادنامه بدوی چیست
احتمال رای بهتری هست؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
منظور از نقض دادنامه بدوی یعنی اینکه با اعتراض تجدیدنظر خواه دادگاه محترم تجدید نظر رای بدوی رو کلا بی اعتبار کرده و رای بر خلاف شعبه بدوی صادر نموده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی دارد دادنامه هرچی که بود نقض گردیده به نفع معترض

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی دادگاه تجدیدنظر ، رای دادگاه بدوی را نقص شده و خود
دادگاه تجدیدنظر رای دیگری صادر خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه تجدید نظر میتواند رای دادگاه بدوی را نقض و رای جدید صادر نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی رای اول بلا اثر شده بستگی به دادخواست دارد تا نفع شما مشخص شود