مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

همسر من با یک نفر تو کار سیمان بری شرکت بودن شوهر من از مهندس ها پول میگرفت برای این آقا می ریخت که به کار گر بنا پول بده شوهر من چون خودش بلد نبود از حساب خودش یا حساب من پول میریختیم به حساب این آقا که ما پرینت از بانک گرفتیم اون اقا پرینت نمیگیره میگه شما دروع میگید ریختید حالا ما بخوایم ثابت کنیم بعصی ها رو پرینت داریم بعصی ها رو سر کار همسرم داده بهش باید چکار کنیم چه مراحلی رو طی کنیم آیا به وکیل بخوایم بسپریم که انجام بده آیا می تونیم اصافه پول که پرداخت کردیم بگیریم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید