مشاوره حقوقی رایگان - طریقه پرداخت پول

با سلام
بنده از شخصی بابت همکاری و شراکت
مبلغی طلب داشته ام و ایشان مغازه ای را به جای بدهی به من داده است
... البته من رسید دریافت پول و قولنامه خرید مغازه را از ایشان گرفته ام ... سند عادی خطی
حال بابت تحویل مغازه و ثبت سند شکایت کرده ام
چون از تحویل مغازه و کارهای اداری ثبت سر باز میزند
....
در مرحله اول رسیدگی
آقای قاضی هیچ سوالی نکرد
فقط از من پرسید چگونه به ایشان پول داده ام که بنده نیز گفتم به علت شرایط کاری ایشان فقط نقدی پول پرداخت شده که قاضی
قبول نکرد و گفت مگر میشود نقدی پول داد این همه
چون شخص بدهکار پولهای را که از من می گرفت میخواست رشوه و شیرینی به مدیران بالا مرتبه بدهد
یا نقدی یا سکه یا دلار بود که نشانه ای از پرداخت رشوه نباشد حالا من باید چه کار کنم که ثابت کنم به این شخص پول داده ام
رسید خطی و مقداری رسید بانکی هم دارم
چگونه رسید خطی را اثبات کنم