مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پرداخت وجه نقدی

سلام شب شما بخیر شرمنده مزاحم شدم .اینجانب یعنی بنده دوماه پیش یک منزل از سایت درج آگهی پیدا کردم و قرار گذاشتیم برای اجاره ما رفتیم 50 میلیون به صاحب ملک دادیم یک میلیون پول ماند و قولنامه ماند بنگاه بعد چند وقت رفتم دنبال قولنامه هی من رو بازی دادند که نیستش و صاحبش شهرستان هست و از این حرف ها صاحب خونه ماهم بعد چند روز گفت خونه رو تخلیه کن من هم گفتم خسارت بده بروم اجاره رو پرداخت کردم حدود دوماه گذشت گفت بیا بنگاه رفتیم بنگاه صاحب بنگاه نبود تلفنی باهاش حرف زد گفت 10میلیون بده تا برود دنبال خونه تو همین حال یک دفعه دادگاه زنگ زد گفت اقا بیا حل اختلاف حکم تخلیه گرفته شما پشت قولنامه رو امضا واثر انگشت زدی که برج 11.402تخلیه کنی واین آقا به شما 25میلیون پول داده که این آقا به من فقط 10تومن داد و میگه 10تومن کارت به کارت کردم 15میلیون دستی دادم اصلا نه نوشته ای دادیم نه چیز دیگر الان تکلیف ما چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ادعای واریز وجه دستی را بدون شاهد و مدرک دادگاه قبول نمی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، شما میتوانید شکوائیه کیفری جعل مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید لااقل شاهد و یا مدرکی داشته باشید تا قابل قبول باشد