مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی بصورت ارزی و دریافت ضمانت وطلبکار ادعای نگرفتن وجه دارد

با شلام خدمت اساتید گرام
بنده در تاریخ
12.98 یک قرارداد مشارکت در خصوص خرید وفروش با شخصی منعقد کردم و ایشان مبلغ900 تومان به حساب همسرم واریز کردند
بعد از گذشت 6ماه طبق حسابرسی مبلغ70میلیون سود بحساب ایشان واریز شد ایشان در تاریخ 8/99ادعای فسخ قرارداد مشارکت کرد و من شکایت کردم ایشان چند بار به محل کارم حمله کرد و پیام تهدید خودم و خانواده و چند بار درب منزل خانواده با شرخری اقدام کردند که صورتجلسه کلانتری شد
بعد از اتمام قرارداد 12/99 ایشان با پیگیری ها ادعا کردن همون اصل مبلغ رو بهم بصورت نقدی یا ارزی پرداخت نمایید ماهم در چند هفته مبلغ رو به ایشان پرداخت و سفته ضمانت رو دریافت کردیم بعد از دو ماه ایشان شکایت کردند که من مبلغ رو دریافت نکردم و شریکم با زبان و رفاقت سفته هارو ازم گرفته باقرارداد و چون مبلغ بحساب همسرم واریزشد شکایت کرد و همسرم با قرارداد و رسید سفته ها پرونده مختومه شد حالا بعنوان طلبکار شکایت کرده و ادعا دارد با نرخ روز و تورم 1400باید پرداخت صورت میگرفت و اصلا اصل پول رو هم دریافت نکرده ام .
در حین شکایتی که از ایشان داشتم چون قرارداد ما یکساله بود وایشان در تاریخ 8.99به شورا اومد ما در حل اختلاف امضاکردیم که چون تاریخ اتمام قرارداد 1ساله هست همزمان پرداخت میشود در تاریخ ورونوشتش دست ایشان موند بعد از اون ما متوجه رسید نشدیم و پول دلاری به ایشان پرداخت کردیم وسفتها رو گرفتیم حالا ایشان مدعی اصل و سود پول هست
لطفا راهنمایی کنید
به شدت نیاز به راهنمایی هست که آیا وکیل بگیرم میتونم محکومش کنم
لطفا لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله با توجه به توضیحات شما امکان محکوم کردن وجود دارد هرچند لازم است بررسی بیشتری شود