مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول

سلام
ما قرارداد یک خانه رو نوشتیم که بخریم به قیمت 170میلیون تومان در تاریخ 98/10 و با صاحب خانه قرار گذاشتیم که تا 40 روز دیگه مبلغ 130 میلیونش بدیم و بقیه ی پول رو به عنوان رهن تا تاریخ 99/6 پرداخت کنیم. و ما یه خونه داشتیم که تا 40 روز بفروش نرفت و مجبور شدیم از داییم این پول رو قرض کنیم و داییم مبلغ 135 میلیون به ما قرض داد و از این پول مبلغ 130 میلیون به حساب بنگاه دار واریز کرد و بنگاه دار هم به حساب فروشنده و 8 روز بعد خونه ما بفروش رفت و 125میلیون که توی کارت داشتیم به حساب داییم واریز کردیم و مبلغ 10 میلیون تومان رو نقدا توی بنگاه بهش دادیم اما بعد مدتی با داییم به خاطر یکسری مسائل با ما قطع رابطه کرده الان رفته شکایت کرده که 135 میلیون رو برای ما برای بنگاه دار واریز کرده و الان میگه پولمو میخوام ما مدرک 125میلیون رو داریم که به حسابش ریختیم اما 10 میلیونی که بهش دادیم رو مدرک نداریم و بنگاه هم میگه که ما یادمان نمیاد که پول و بهش دادین یا نه. الان ما باید چیکار کنیم ممنونم

پاسخ ها :

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلام شما نسبت به مبلغ 125 میلیون که رسید دارید وبه حساب دایی تان ریخته اید ویا می توانید رسید آن را از بانکی که پرداخت کرده اید بگیرید که خب مشکلی ندارید نسبت به مابقی آن یعنی 10 میلیون یا باید از بانک رسید بگیرید ویا مدرک دیگری ویا شا هد داشته باشید وشاید در صورت صلاحدید قاضی دایی شما را قسم بدهد