مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک سیمکارت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران ❤️
بنده با یکی از دوستانم با پیامک در ارتباط بودم ، مادر دوستم میخواد بره از سیم کارت دخترش پرینت بگیره تا پیام های منو با اون بخون و متوجه حرفامون شه ، خواستم بپرسم میتونه پرینت سیمکارت بگیره و پیام های مارو ببینه یا نه؟!
یعنی میتونه بدون اجازه دادگاه و رای قاضی پرینت سیمکارت بگیره؟؟
یعنی دفتر پیشخوان میتونه بدون اجازه قاضی ، پرینت پیامک شماره خودشو بگیره؟!
ممنون میشم پاسخ بدید ❤️

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بدون دستور قاضی نمی تواند پرینت پیامک ها رو بگیره.
دفتر پیشخوان فقط تعداد و زمان پیامک ها رو می‌تونه پرینت بده محتوای پیامک ها رو نمی تواند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفاً با دستور قضایی متن پیامک ها ارائه خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه دستور قضایی داشته باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت اخذ پرينت بايد دستور قضايي وجود داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پرینت پیامها صرفا با دستور قضایی داده می شود
پرینت شماره ها به صاحب سیم کارت داده میشود